Tiszteletben tartjuk a magánéletét. Nem adjuk el és nem osztjuk meg személyes adatait, beleértve a nevét, születési dátumát, e-mail címét és jelszavát. A Speedy Neten az embereknek küldött üzenetek személyesek, és nem osztják meg másokkal vagy webhelyekkel. Jelszavát titkosítva tároljuk adatbázisunkban.
Speedy Net profilja mindenki számára látható, de Ön választhatja meg, kivel osztja meg e-mail címét és születési dátumát. Ha regisztrált a Speedy Match oldalra, Speedy Match profilja csak azok számára lesz látható, akik az Ön által az oldalon megadott beállítások szerint megfelelnek Önnek, és akiknek Ön is megfelel az ő beállításaik szerint. Speedy Match profilja nem jelenik meg a Google-ben, és nem látható azok számára, akik nem regisztráltak az oldalra.
Ha deaktiválta fiókját a Speedy Net vagy a Speedy Match oldalon, akkor az adott oldalon lévő profilját eltávolítjuk az oldalról, és Ön nem fog megjelenni mások keresési eredményei között az oldalon. Ne feledje, hogy fiókjának deaktiválása a Speedy Net-en automatikusan deaktiválja a Speedy Match-en is. A Speedy Match-en csak a fiókját deaktiválhatja, ebben az esetben a Speedy Net fiók aktív marad. A deaktiválás után bármikor újraaktiválhatja fiókját.
Ha szeretné, törölheti fiókját a Speedy Net oldalon. Speedy Net fiókja törlésével automatikusan törlődik Speedy Match fiókja is. Speedy Net fiókja törléséhez jelentkezzen be a Speedy Net oldalra, deaktiválja fiókját, majd kattintson a „Fiók törlése” gombra (a „Profil szerkesztése” menüben). Töltse ki az űrlapon az adatokat, és erősítse meg. Felhívjuk figyelmét, hogy a törölt fiók nem állítható vissza. A fiók törlése végleges és visszafordíthatatlan.